Do-download.com
 Business  /   Accounting & Finance  /  Affärssystem 4.0.1.5 Free Download
 
"Ansökan genererar automatiskt personlig kalender alla anställda reser till de resultat som reagerar..."

Quick Download Affärssystem 4.0.1.5
 


Flytta programmet skapar ett team av specialister ger en tillförlitlig lösning för att bli av dokumentationen, automatisk generering av uppgifter om resor för anställda, underhåll av närvaro / ledighet register över alla fast anställda på bara ett par musklick, utan redundans. Personlig programmering mjukvara erbjuder bra lösningar för större organisationer, bland annat callcenter, informationstjänster, brandkår, hotell, restauranger, skolor, IT-företag, universitet och transport. Program personal planerare genererar snabbt en detaljerad rapport av företaget och de uppgifter som används för att ge information om företaget butiken på ett ställe. Tillämpningen av personalplanering är en helt tillförlitlig effektiv metod för att spela in ett antal anställda i stånd att underhålla. Enkla verktyg genererar dagligen personligt projekt dokument snabbt och automatiskt bearbetat konflikt. Användbart verktyg för planeringsgruppen skall föra ett register över uppgifter om varje anställd på en regelbunden basis.
Funktioner:
* Den programmeringsverktyg är beroende av agenten enligt uppgift kompatibel med alla Windows-operativsystem, förändringar i personalen.
* Program Personal Scheduler är en pålitlig backup till funktionen av all information som genereras vid förlust av data.
* Extra försäkring ger ett bättre genomförande av organisatörerna av det arbete som skall höger om turnén och anställda utbildning för att skapa.
* Programmet skapar en personlig kalender av professionella löner löner för anställda i avancerade utskriftsalternativ.

 

Related Search For Affärssystem

Download Sites :
      www.employeesalarysoftware.com
      www.employeesalarysoftware.com

Affärssystem
Version:4.0.1.5
File Size:4741 KB
Last updated:2011-12-16
License:Free Trial   $49
OS:Win7 x32,Win7 x64,WinServer,WinVista,WinVista x64,WinXP
Author:Affärssystem
Related Software
  • QR-kod 7.2.1.1
    Mycket interaktiva streckkodsetikett skapa verktyg erbjuder dig att helt enkelt hantverk hög upplösning och ögat catchy prislappar och hologram efter deras behov och krav och...
Statement
Do-download.com do not supply any crack, patches,torrent, password, serial numbers, registration codes, key generators, cd key, hacks or keygen for the software,and please consult directly with program authors (Affärssystem) if you have any problem with the software.


COPYRIGHT (C) 2005 - 2015 , Gdosoft Associates . ALL RIGHT RESERVED